Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Työprosessi

Noudatamme dokumentoituja työskentelytapoja kaikissa työvaiheissa tilauksen vastaanottamisesta valmiin käännöksen toimittamiseen asti. Olemme vuoropuhelussa asiakkaidemme kanssa, jotta voimme kehittyä jatkuvasti kaikissa työvaiheissa.

Tee ilmainen tarjouspyyntö!

Kaksi silmäparia ja hyvä ammattitaito

Kääntäjämme kääntävät ainoastaan omalle äidinkielelleen. Kaikki kääntäjämme ovat koulutettuja, ja heillä on korkealuokkaisten käännösten tekemiseen tarvittava kieliosaaminen sekä erikoisalatuntemus. Kääntämisen jälkeen toinen kääntäjä tarkastaa tekstin.

Käännösmuistit ja termitietokannat

Käytämme uusimpia käännösohjelmia. Ne toimivat tietokantoina, joihin tallennamme kaikki tekemämme käännökset. Ohjelmien avulla näemme, miten olemme aiemmin kääntäneet tietyn termin tai muotoilun. Siten voimme varmistaa, että termien käyttö on johdonmukaista. Ennen yhteistyön aloittamista käymme kanssasi läpi sinulle tärkeät termit ja ilmaukset.

Toimitusvarmuus

Meille on itsestään selvää, että toimitamme käännöksen oikea-aikaisesti. Useilla asiakkaillamme on puitesopimuksessa kohta, joka oikeuttaa heidät korvauksiin, jos toimituksemme myöhästyy. Kaikki toimitusaikamme dokumentoidaan, joten meillä on tilastot toimitusvarmuudestamme.

 

Tee ilmainen tarjouspyyntö!

Lähetä tekstisi meille, niin saat hintatarjouksemme ja toimitusaikamme 30 minuutissa.