Tietosuojaseloste

GLOBALscandinavia on pohjoismainen kielipalveluiden tuottaja, jolla on toimisto Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa. Kielipalveluiden tuottajana GLOBALscandinavia arvostaa ja kunnioittaa yksityisyyttäsi sekä sitoutuu turvamaan henkilötietosi.

TARJOUSPYYNTÖ

Tietosuojaseloste

GLOBALscandinavia on pohjoismainen kielipalveluiden tuottaja, jolla on toimisto Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa. Kielipalveluiden tuottajana GLOBALscandinavia arvostaa ja kunnioittaa yksityisyyttäsi sekä sitoutuu turvamaan henkilötietosi.

Henkilötietojen kerääminen

Kielipalveluiden tuottajana GLOBALscandinavia kerää, käsittelee ja varastoi tietoa yhteistyökumppaneista ja asiakkaiden yhteyshenkilöistä. Näitä tietoja nimitetään henkilötiedoiksi. Keräämme yleensä seuraavat tiedot:
-nimi ja titteli
-yhteystiedot mukaan lukien sähköpostiosoite
-tiedot työkokemuksesta ja koulutuksesta (yhteistyökumppanit)

Käsittelyn oikeudellinen perusta

Käsittelemme tietoja sopimukseen perustuen tilanteissa, joissa tiedot ovat tarvittavia yritystoimintaan liittyvien sopimuksellisten tai kaupallisten velvoitteiden täyttämiseksi.

Henkilötietojen keräämisen ja käsittelyn tarkoitus

GLOBALscandinavia käyttää henkilötietojasi tarjotakseen palvelun, jota varten tiedot on kerätty. GLOBALscandinavia pyytää ja käsittelee henkilötietoja meiltä tilaamasi tai ostamasi palvelun yhteydessä, tai harkitessamme ja/tai valitessamme sinut yhteistyökumppaniksi kielipalveluihimme.

Henkilötietojen päivittäminen, korjaaminen tai poistaminen

Voit pyytää meiltä omat henkilötietosi, jota käsittelemme GLOBALscandinaviassa, ja sinulla on oikeus päivittää, korjata tai poistaa tiedot.

Määräystenmukaisuus

GLOBALscandinavia kerää, käsittelee ja varastoi henkilötietoja 25. toukokuuta 2018 voimaan astuvan yleisen tietosuoja-asetuksen (Personal Data Act and the General Data Protection Regulation, GDPR) mukaisesti. Jos sinulla on kysymyksiä tai palautetta liittyen henkilötietojesi käsittelyyn, voit kirjoittaa meille osoitteeseen GDPR@globalscandinavia.com .

Päivitetty toukokuussa 2018

LICS Logo

Sertifioitu standardin ISO 17100 ja koneellista kääntämistä ja jälkieditointia koskevan standardin ISO18587 mukaisesti.

GLOBALscandinavia AB on ammattimainen käännöstoimisto, jonka pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa. Samassa toimistossa työskentelee myös suomen kielen osastomme. Yrityksellä on toimistot myös Malmössä ja Oslossa. Yrityksessä työskentelee yli 20 vakituista kääntäjää ja useita projektipäälliköitä, jotka koordinoivat töitä tarjouksesta toimitukseen. Lisäksi meillä on suuri kansainvälinen freelancer-verkosto.

Tee ilmainen tarjouspyyntö!

Olemme omistautuneet kielille ja autamme kieliosaamisellamme asiakkaitamme onnistumaan kansainvälisesti.

TARJOUSPYYNTÖ