Scandinavian Design Center

"Meille on tärkeää, että työ etenee sujuvasti. Yhteistyössä GLOBALscandinavian kanssa olemme löytäneet mallin, jossa huomioimme monikielisyyden alusta alkaen."

Thomas Steinschaden Export Marketing Manager

Tietoa yrityksestä

Scandinavian Design Centeriltä löydät sisustus- ja design-tuotteita kodin kaikkiin huoneisiin. Heidän ainutlaatuinen valikoimansa koostuu tuhansista hyvin valituista sisustustuotteista yli 200 pohjoismaiselta laatumerkiltä kuten Marimekko, Brita Sweden, Iittala, String möbler, Ferm Living ja Watt & Veke. Ne muodostavat yhdessä selkeän kuvan siitä, mitä tarkoittaa pohjoismainen design ja mikä tekee siitä niin ainutlaatuista.

Siirry verkkosivulle

Tiedostotyypit

Tekstit verkkokauppaan

Kieliparit

DE - DKDE - DK
DE - DK
DE - FIDE - FI
DE - FI
DE - NODE - NO
DE - NO
DE - SVDE - SV
DE - SV
EN - DKEN - DK
EN - DK
EN - FIEN - FI
EN - FI
EN - NOEN - NO
EN - NO
EN - SEEN - SE
EN - SE
DK - DEDK - DE
DK - DE
SE - DESE - DE
SE - DE

Haaste

Hinnoitella yksinkertaisesti ja käsitellä suuria tekstimääriä toimittaen käännös siten, että alkutekstin muotoilu pysyy samana.

Ratkaisu

Olemme käyneet koko copy-prosessin läpi yhdessä Scandinavian Design Centerin kanssa ja saaneet aikaan useita toimenpiteitä, joiden avulla käännöspohjista saadaan parempia ja tehokkaampia.

Tulos

Huomioimalla jo tekstisuunnitteluvaiheessa, että teksti käännetään, ja hienosäätämällä tekstipohjaa olemme onnistuneet nopeuttamaan toimitusta, nostamaan toimitusvarmuutta ja parantamaan käännösmuistin käytön tehokkuutta.

Tee ilmainen tarjouspyyntö!

Olemme omistautuneet kielille ja autamme kieliosaamisellamme asiakkaitamme onnistumaan kansainvälisesti.

TARJOUSPYYNTÖ