Hoya Lens

“Arvostamme GLOBALscandinavialta saamaamme nopeaa palvelua ja hyvää vuoropuhelua.”

Pernilla Wikberg Regional Marketing Scandinavia

Tietoa yrityksestä

Hoya on yksi maailman johtavista silmälasilinssien valmistajista. Yritys tekee innovatiivista lasisuunnittelua hienoimmista ja kestävimmistä materiaaleista, ja tutkimuksella sekä kehityksellä on tärkeä asema yrityksessä. Heidän pinnoitteensa on jo pitkään tunnettu alalla parhaiten hiontaa kestävinä, ja uusimpien tuotteiden joukossa on myös UV-säteilyä ja sinistä valoa vastaan suojaavat pinnoitteet.

Siirry verkkosivulle

Tiedostotyypit

Esitteet
Uutiskirjeet
Lehdistötiedotteet

Kieliparit

EN - DKEN - DK
EN - DK
EN - NOEN - NO
EN - NO
EN - SEEN - SE
EN - SE
SE - DKSE - DK
SE - DK
SE - NOSE - NO
SE - NO

Haaste

Hoya Lens haluaa toisinaan käyttää viestinnässään englanninkielisiä termejä. Englanninkieliset termit ovat niin vakiintuneita, että käännettäessä merkitys katoaisi. Meidän haasteenamme on kääntää vain ne sanat, jotka on tarkoitettu käännettäviksi.

Ratkaisu

Olemme koonneet yhdessä Hoya Lensin kanssa sanalistan, jonka avulla meidän on helpompi valita oikea sana. Aina kun se on mahdollista, uudet Hoya Lensin tekstit annetaan käännettäviksi kääntäjille, joille Hoya Lensin tekstit ovat ennestään tuttuja.

Tulos

Hoya Lens luottaa edelleen meihin, ja mitä pidempään olemme tehneet yhteistyötä, sitä enemmän aikaa molemmat säästävät. Tekemämme puitesopimuksen ansiosta Hoya Lens saa myös alennusta, joka on sidottu sen tekemiin käännöstilauksiin.

Tee ilmainen tarjouspyyntö!

Olemme omistautuneet kielille ja autamme kieliosaamisellamme asiakkaitamme onnistumaan kansainvälisesti.

TARJOUSPYYNTÖ