Berendsen

“Mielestäni yhteistyö GLOBALscandinavian kanssa on sujuvaa. Heidän tekstinsä ovat korkealuokkaisia tiukoista toimitusajoista huolimatta.”

Eva Jönnerheim Marketing Product Manager

Tietoa yrityksestä

Berendsen tarjoaa yksinkertaisen, huolettoman ratkaisun useimmissa tekstiileihin liittyvissä kysymyksissä. Kynnysmatoista toimiviin työasuihin ja kaikkeen, mitä ravintolassa ja hotellissa tarvitaan. Berendsen kuuluu Euroopan johtaviin tekstiilipalveluita tarjoaviin yrityksiin. Heidän vuokrauskonseptinsa säästää yritysten aikaa ja resursseja!

Siirry verkkosivulle

Tiedostotyypit

Esitteet
Manuaalit
Ohjeet

Kieliparit

EN - SEEN - SE
EN - SE
DE - SVDE - SV
DE - SV
DK - SEDK - SE
DK - SE
SE - ENSE - EN
SE - EN
SE - FISE - FI
SE - FI

Haaste

Berendsen tarvitsee käännöksiä monien kielien välillä, ja yksittäisissä tapauksissa voi olla vaikeaa löytää oikea kääntäjä oikeaan hintaan. Berendsenin tapauksessa se koskee käännöksiä ruotsista suomeksi. Tässä kieliparissa kysyntä on suurta ja kääntäjiä on verraten vähän.

Ratkaisu

Meillä on monia asiakkaita, jotka tarvitsevat käännöksiä ruotsista suomeksi, joten olemme palkanneet kääntäjiä tälle kieliyhdistelmälle. On käytännöllistä, että sama kääntäjä voi jatkaa työtä, kun samalta asiakkaalta tulee uusi tilaus. Laadulla on kiinteä yhteys jatkuvuuteen.

Tulos

Berendsen saa aina hintansa arvoisen käännöksen kieliparista riippumatta, koska GLOBALscandinavialla on vakituisia kääntäjiä.

Tee ilmainen tarjouspyyntö!

Olemme omistautuneet kielille ja autamme kieliosaamisellamme asiakkaitamme onnistumaan kansainvälisesti.

TARJOUSPYYNTÖ