Babyjogger

“Hyvän käännöstoimiston löytäminen on vaikeaa. Yhteistyömme GLOBALscandinavian kanssa alkoi kolme vuotta sitten ja olemme enemmän kuin tyytyväisiä.”

Kalle Nyqvist VD

Tietoa yrityksestä

Baby Jogger©:in muotoilijat suunnittelevat lastenvaunuja, mutta samalla he ovat myös lasten vanhempia. He ovat kehittäneet kolmipyöräiset lastenvaunut, juoksurattaat ja City Select® -vaunut, jotka kasvavat perheen mukana. Uusin lisäys tuoteperheeseen ovat kuomulliset vaunut, joissa on käännettävä istuin ‒ ensimmäisenä markkinoilla. Heidän hintansa arvoiset lastenvaunut ovat innovatiivisia ja tekevät sinun ja perheesi arjesta sujuvampaa.

Siirry verkkosivulle

Tiedostotyypit

Esitteet
Manuaalit

Kieliparit

DE - ENDE - EN
DE - EN
EN - DKEN - DK
EN - DK
EN - FIEN - FI
EN - FI
EN - NOEN - NO
EN - NO
EN - SEEN - SE
EN - SE
SE - DKSE - DK
SE - DK
SE - ENSE - EN
SE - EN
SE - NOSE - NO
SE - NO

Haaste

Baby Jogger® kuvastot lähetetään Yhdysvalloista Ruotsiin käännettäviksi neljälle pohjoismaiselle kielelle. Tekstit ovat usein saatavilla vasta juuri ennen kuin ne menevät painoon. Siksi käännöksellä on usein kiire, eikä toimitusaikaa voida siirtää.

Ratkaisu

GLOBALscandinavialla on vakituisia kääntäjiä, jolloin freelancer-kääntäjän löytämiseen ei kulu aikaa. Vakituinen henkilöstö antaa myös mahdollisuuden siihen, että sama kääntäjä huolehtii samantyyppisistä töistä, ja tottunut kääntäjä tietysti tekee työn nopeammin ja paremmin.

Tulos

Voimme toimittaa ajoissa, koska kokeneet kääntäjämme suoriutuvat tiukoista toimitusajoista. Pro Support AB luottaa meihin, ja me luotamme heihin.

Tee ilmainen tarjouspyyntö!

Olemme omistautuneet kielille ja autamme kieliosaamisellamme asiakkaitamme onnistumaan kansainvälisesti.

TARJOUSPYYNTÖ