AB Dogman

"Tarvitsemme usein käännöksiä nopeasti. Lyhyet toimitusajat eivät koskaan ole olleet ongelma GLOBALscandinavialle."

- Ingrid Dahlgren Marketing Coordinator

Tietoa yrityksestä

Dogman aloitti Lundissa 1965 ja on pitänyt siitä lähtien lemmikkieläinten hyvinvointia asianaan. Tavarantoimittajana heillä on kokonainen valikoima omia merkkituotteita ja hyvin valittuja muiden valmistajien merkkituotteita kissoille, koirille, pieneläimille, linnuille, kaloille ja hevosille sekä ratsastajille. Dogman on vakiinnuttanut asemansa Ruotsin lisäksi myös Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Tuotteita myydään lemmikkieläinten erikoisliikkeissä ja päivittäistavarakaupoissa.

Siirry verkkosivulle

Tiedostotyypit

Uutiskirjeet
Esitteet
Pakkaukset

Kieliparit

SE - ENSE - EN
SE - EN
SE - NOSE - NO
SE - NO
EN - NOEN - NO
EN - NO
EN - DKEN - DK
EN - DK

Haaste

Dogmanin tarvitsee usein saada tekstit käännettyä lyhyellä varoitusajalla. Me GLOBALscandinaviassa tarvitsemme joskus hieman aikaa, että saamme yhteyden oikeaan freelance-kääntäjään. Jos sattuu huonosti, sopivilla freelancereillamme ei ole aikaa kiireiselle tehtävälle.

Ratkaisu

GLOBALscandinavian Tanskan, Ruotsin ja Norjan toimistoissa on vakituinen henkilökunta, joka kääntää kaikkia skandinaavisia kieliä sekä suomea. Dogman tarvitsee käännöksiä juuri suomeksi, norjaksi ja tanskaksi, joten in-house-kääntäjämme hoitavat nopean toimeksiannon.

Tulos

Dogman saa käännöksen ajoissa, koska GLOBALscandinavialla on vakituisia kääntäjiä monille kieliyhdistelmille. Käännökset ruotsiksi, tanskaksi, norjaksi ja suomeksi voidaan siis tehdä nopeasti, ja suurella todennäköisyydellä sama kääntäjä tekee useimmat käännökset samalle asiakkaalle.

Tee ilmainen tarjouspyyntö!

Olemme omistautuneet kielille ja autamme kieliosaamisellamme asiakkaitamme onnistumaan kansainvälisesti.

TARJOUSPYYNTÖ