Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Käännöstoimisto Skandinaviassa

Tarpeitasi vastaava käännös

GLOBALscandinavia toimii koko Skandinaviassa ja se on ollut yritysten kieliapu jo yli 30 vuoden ajan. Monet projektit käsittelemme sisäisesti, mutta meillä on myös laaja freelance-kääntäjien ja oikolukijoiden verkosto ympäri maailman. Siksi voimme toimittaa hyviä käännöksiä kaikkien kielten välillä.

Tule kääntäjäksi meille

Etsimme jatkuvasti uusia freelancer-kääntäjiä tekemään yhteistyötä kanssamme. Toimimme useimmiten suurien eurooppalaisten kielien parissa, mutta teemme mielellämme yhteistyötä myös taitavien muiden kielten kääntäjien kanssa. Meillä on korkeat vaatimukset osaamiselle, laadulle ja luottamuksellisuudelle.

Yhteistyön perusedellytys on, että käännät vain omalle äidinkielellesi tai omille äidinkielillesi. Toinen perusedellytys on, että hyväksyt sopimusehtomme ja teet kanssamme salassapitosopimuksen.

Meidän odotuksemme

Näiden perusedellytysten lisäksi odotamme, että sinulla on korkealaatuisten käännösten toimittamiseen tarvittava kielellinen, kulttuurinen ja tekninen osaaminen. Tarvittavan osaamisen voi hankkia monella tavalla, mutta toivomme sinun täyttävän jonkin seuraavista muodollisista vaatimuksista:

Jos sinulla on kysyttävää, voit mielellään lähettää sähköpostia osoitteeseen info@globalscandinavia.com, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

 

Tee ilmainen tarjouspyyntö!

Lähetä tekstisi meille, niin saat hintatarjouksemme ja toimitusaikamme 30 minuutissa.